Vahinkotarkastus

Helppoa ja nopea toimitus. Varaa aika tai poikkea käymään aikaa varaamatta tai hoida koko homma verkossa. Mikä helpoimmalta itsellesi tuntuu.

Soita Lähetä viesti

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriotarkastaja

Kaikki Awux-korjaamot ovat vakuutusyhtiöiden hyväksymiä vauriotarkastajia. Yhteiset tietojärjestelmät vakuutusyhtiöiden kanssa takaavat asioiden sujuvan hoitamisen pienissä ja suurissa vaurioissa. Tietojärjestelmä sisältää kaikkien automerkkien varaosatiedot sekä laskentatiedot eri työvaiheille, joten kustannusarviot syntyvät nopeasti ja luotettavasti. Kustannusarvioon liitetään vakuutusyhtiötä varten myös valokuvat vaurioista.

Halutessasi voit myös tehdä aikavarauksen vahinkotarkastukseen itsellesi parhaiten sopivana aikana. Saat ajanvarauksesta vahvistuksen tekstiviestinä matkapuhelimeesi. Vahinkotarkastus onnistuu myös aikaa varaamatta, ajat vain korjaamollemme.

Vahinkotarkastuksen yhteydessä voimme varmistaa, että vahinkoilmoituksesi sisältö on sellainen kuin pitää ja toimitamme tiedot suoraan vakuutusyhtiölle. Samalla voidaan varata aika myös korjaukselle. Asiointi sujuu ripeästi 20-30 minuutissa.

Pienten vaurioiden osalta onnistuu myös korjauksen yhteyteen sovitettu pikavahinkotarkastus. Soitat vain, varaat ajan korjaukseen ja lähetät kuvat vaurioista Awux-korjaamon sähköpostiin. Silloin vahinkotarkastus tehdään samalla, kun tuot auton korjattavaksi.